City Gym – Palvelut

Monipuoliset tilat lihasharjoitteluun ja oma cardio-huone!

Yli 120 työpistettä ja runsas määrä vapaita levyntakoja sekä vapaita painoja areenallamme takaavat vain mielikuvituksen rajoittamat mahdollisuudet lihasharjoitteluun! Käsipaino-valikoimamme yltää aina 55kg asti ja penkkipunnerrus- sekä kyykky- ja maastavetopisteitä on useita! Laitevalikoimassamme on laadukkaita TechnoGym-, Cybex-, Panatta- ja Gym-80-sarjojen laitteita.

Cardio-huoneessamme pääset käyttämään Technogymin uuden sukupolven Vario- ja Life Fitnessin crosstrainer – laitteita! Huoneesta löydät myös mm. spinning-pyöriä, Stair stepper-laitteen, nyrkkeilysäkin, hyppynaruja, pilaterullia…

Solarium – huone

Kuntosalillamme on oma solarium-huone joka toimii kertamaksulla tai ladattavalla kuukausikortilla! Ostaessasi kuukausikortin pääset käyttämään solarium-huonetta juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Tilavat pukuhuoneet ja saunat

Sekä miesten että naisten pukuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa lukollisissa pukukaapeissa! Kummallakin puolella on treenin jälkeen mahdollisuus nauttia myös rentouttavista löylyistä saunan puolella! Saunamme toimivat asiakkaiden säätämällä ajastimella, joten sauna on lämmin juuri silloin kuin haluat!

Personal Training – palvelut, urheiluhieronta & osteopatia

Tarjoamme kuntosalillamme huippuluokan personal trainer – palveluita! City Gymillä asiakkaitaan treenaa useampi PT – ammattilainen joiden värikkäästä joukosta löydät varmasti juuri sinulle oikean henkilön auttamaan sinua tekemään tavoitteistasi ja unelmistasi totta!

Kuntosalillamme on myös mahdollisuus saada urheiluhieronta – sekä osteopatia-palveluita.  Koulutetut ammattilaiset auttavat sinua mielellään kehonhuollossa, tarjoamme klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja osteopatiaa!

Huippuluokan lisäravinteet suoraan tiskiltä!

Vastaanotossamme on laaja valikoima mm. Scitec Nutritionin, Leaderin ja Laitilan tuotteita kilpailukykyisillä hinnoilla, Vida-tuotesarjan vitamiineja ja luonnon superfoodeja!

City Gym / Radisson Blu Royal / Kamppi

Runeberginkatu 2
00100 Helsinki

Puh. 09-694 6930
info@citygym.fi

Vastaanoton kesäaukioloajat

Ma-To klo 15:00 - 21:00
Pe SULJETTU
La SULJETTU
Su klo 17:00 - 20:30

Avainkortilla sali auki joka päivä klo 05:00 – 23:00 (treeniaikaa 00:00 asti)