Palvelut 2018-09-21T12:22:02+03:00

City Gym – Palvelut

Monipuoliset tilat lihasharjoitteluun ja oma cardio-huone!

Yli 120 työpistettä ja runsas määrä vapaita levytakoja sekä vapaita painoja areenallamme takaavat vain mielikuvituksen rajoittamat mahdollisuudet lihasharjoitteluun! Käsipaino-valikoimamme yltää aina 55kg asti ja penkkipunnerrus- sekä kyykky- ja maastavetopisteitä on useita! Laitevalikoimassamme on laadukkaita TechnoGym-, Cybex-, Panatta- ja Gym-80-sarjojen laitteita.

Cardio-huoneessamme pääset käyttämään Technogymin uuden sukupolven Vario- ja Life Fitnessin crosstrainer – laitteita! Huoneesta löydät myös mm. Concept 2 soutulaitteen, spinning-pyöriä, Stairmaster stepper-laitteen, hyppynaruja, putkirullia, kahvakuulia…

Solarium -huone

Kuntosalillamme on oma solarium-huone joka toimii kertamaksulla. Vertaa hintoja muihin solarium-palveluntarjoajiin.
Uusi Hapro LUXURA X5 34 SPR on asennettu Sunpower Solarium studiosin toimesta 2017!

Tilavat pukuhuoneet ja saunat

Sekä miesten että naisten pukuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa lukollisissa pukukaapeissa! Kummallakin puolella on treenin jälkeen mahdollisuus nauttia myös rentouttavista löylyistä saunasta! Saunamme toimivat asiakkaiden säätämällä ajastimella, joten sauna on lämmin juuri silloin kuin haluat! Ajastimet löytyvät vastaanottotiskin vierestä, sisäänkirjautumisautomaatin oikealta puolelta.

Personal Training -palvelut ja urheiluhieronta

Tarjoamme kuntosalillamme huippuluokan personal trainer -palveluita! City Gymillä asiakkaitaan treenaa useampi PT-ammattilainen joiden värikkäästä joukosta löydät varmasti juuri sinulle oikean henkilön auttamaan sinua tekemään tavoitteistasi ja unelmistasi totta!

Kuntosalillamme on myös mahdollisuus saada urheiluhierontaa. Koulutetut ammattilaiset auttavat sinua mielellään kehonhuollossa ja palautumisessa.

Huippuluokan lisäravinteet suoraan tiskiltä!

Vastaanotossamme on laaja valikoima mm. Scitec Nutritionin, Leaderin, Nutraminon ja Laitilan tuotteita kilpailukykyisillä hinnoilla, Vida-tuotesarjan vitamiineja ja luonnon superfoodeja! Uutuutena nyt myös UnleashAlfan Alfa- ja Delight Pure patukat! Kysy henkilökunnaltamme lisäravinteista ja vertaa hintoja!

City Gym / Radisson Blu Royal / Kamppi

Runeberginkatu 2
00100 Helsinki

Puh. 09 694 6930
info@citygym.fi

SULJETTU PYSYVÄSTI.

PERMANENTLY CLOSED.