Solarium 2018-09-21T12:22:43+03:00

City Gym – Solarium

City Gymillä sinulla on loistava mahdollisuus nauttia solariumista laadukkaalla HAPRO LUXURA X5 34 SPR -laitteella! Halusitpa kauniin rusketuksen tai vain lepohetken arjen askareista, solariumimme on käytettävissäsi automaattiin suoritettavalla erittäin edullisella kertamaksulla. Toiminnasta vastaa Sunpower Solarium studios. Uusi laite on asennettu 2017!

Solariumin hyödyt

Solariumilla on lukuisia hyötyjä ja sitä käytetäänkin monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin!

– Erityisesti talviaikaan valontarpeen määrä kasvaa ja monet ovat löytäneet solariumista helpon ja edullisen tavan tuntea olonsa energiseksi ja hyvinvoivaksi!

– Solariumin käytöllä voi olla myös edullisia vaikutuksia esimerkiksi ärtyneen tai rasvaisen ihon hoitoon. Varsinkin suomalaiselle iholle solarium voi helpottaa kylmien talvien ärsyttämää ihoa.

– Mikäli suunnittelet ulkomaanmatkaa lämpimään lomakohteeseen, solarium voi tarjota kauniin rusketuksen lisäksi myös luonnollista suojaa ihon palamisen varalta!

– Ultraviolettivalo saa D-vitamiinin tuotannon vilkastumaan joka taas imeytyy ihosta verenkiertoon. Suomessa pimeimpinä vuodenaikoina D-vitamiinilisä on hyvin tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja sen vaikutukset kropalle ovat erittäin suotuisat ja sitä käytetäänkin esim. vastutuskyvyn sekä luuston vahvistamiseen!

– Solarium kiihdyttää verenkiertoa, mutta ei kuitenkaan polta ihoa kuten perinteisessä auringonottamisessa on vaarana. Solarium tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia sama rusketuksen vain murto-osassa ajasta, jonka muuten joutuisit viettämään auringossa!

Käyttäessäsi solariumia

  • Huomioi ihotyyppisi ja keskustele tarvittaessa iholääkärisi kanssa
  • Käyttäessäsi solariumia suojaa aina silmäsi siihen erityisesti tarkoitetuilla silmäsuojilla jotka löydät solarium-huoneestamme!
  • Solariumin jälkeen on suositeltavaa käyttää kosteusvoidetta
Hinta 0,50 € / min
Maksimiaika 20 minuutta = 10 €

Huom! Solarium toimii ainoastaan kolikoilla!

City Gym / Radisson Blu Royal / Kamppi

Runeberginkatu 2
00100 Helsinki

Puh. 09 694 6930
info@citygym.fi

SULJETTU PYSYVÄSTI.

PERMANENTLY CLOSED.